Jump to content

Problems with posting


Recommended Posts

I am experiencing some weird things when trying to post stuff. The latest is when I entered The title "anyone for more anagrams" this title somehow ends up with my previous text body for 'stuffing chicken'.

Strange indeed.

 

Also, when trying to edit errors, I can no longer see the SAVE button 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, peethagoras said:

I am experiencing some weird things when trying to post stuff. The latest is when I entered The title "anyone for more anagrams" this title somehow ends up with my previous text body for 'stuffing chicken'.

Strange indeed.

Indeed, the post/reply text area may keep some memory of the past. Closing the browser usually wipes it clean. But I've clicked into a reply and was surprised to see old verbiage come up that I needed to delete. 

As with any public venue, don't post without looking at what you are posting.

5 hours ago, peethagoras said:

Also, when trying to edit errors, I can no longer see the SAVE button 

Private message me to troubleshoot when we both are online. I have no clue what might be going on, but we can figure it out. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...